Sajtóközlemény - 2017

Budapest, 2017. január 20.

Agrárexpót és szántóföldi napokat is szervez idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) két nagyszabású agrárszakmai kiállítást is szervez 2017 első felében. A nagy hagyományokkal rendelkező, XXI. Pápai Agrárexpót május 19-21. között rendezi meg a kamara; a számos egyedi rendezvényelemet felvonultató I. NAK Szántóföldi Napoknak pedig Mezőfalva ad otthont, június 1-2-án.

A tradicionális Pápai Agrárexpo a Nyugat-Dunántúl legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, ahová legutóbb, 2016-ban több mint tizenkétezren látogattak el – ami rekord látogatószámot jelent. A rendezvény főszervezője idén is a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) lesz, az eseménynek a Pápa Városi Sportcsarnok és a környező terület ad majd otthont, 2017. május 19-21. között.

A Pápa Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló Pápai Agrárexpón helyet kapnak a szakmai újdonságok, a gazdálkodók fórumokon vitathatják meg a különféle szakmai kihívásokat. A tervek szerint megrendezik – hasonlóan a tavalyi évhez – a Portfolio.hu agrárkonferenciáját is, melyen a vállalatvezetők, gazdák, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői közösen foglalkozhatnak a hazai agrárium legfontosabb aktualitásaival. A szakmai programokon kívül különböző bemutatók és családi programok színesítik a rendezvényt. A kilátogatókat – az előzetes tervek szerint – egyebek közt mezőgép show, állatbemutató, termelői sátor, favágó show, gasztrofalu, szórakoztató és gyermekprogramok, illetve vadásznap is várja.

A Fejér megyei Mezőfalva ad majd otthont a kamara idei másik nagyrendezvényének, az I. NAK Szántóföldi Napoknak, melynek stratégiai partnere a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ). Az igazán újszerű és egyedi országos rendezvényre 2017. június 1-2-án kerül sor; itt több mint tízezer négyzetméteren gépkiállítók, továbbá többek közt mikroparcellás és emoparcellás növénybemutató, vetéstechnikai bemutató, nagyszabású szántóföldigép-show várja az érdeklődőket. Ezen kívül előadásokkal, mezőgazdasági innovációs bemutatókkal és családi programokkal is készülnek a szervezők, akik az eseményre minden szakmai érdeklődőt és családtagjaikat, továbbá a mezőgazdasági iskolák tanulóit is várják. Mindemellett a NAK – ahogy az utóbbi időszakban már megszokottá vált – az év folyamán saját standdal lesz jelen a Budapesti Vásárközpont mezőgazdasági és élelmiszeripari témájú kiállításain, továbbá számos vidéki rendezvényen.

Sajtókapcsolat: sajto@nak.hu

Médiapartnerek

Hamarosan

Támogatók

Programok

2019. április 26.
péntek

hamarosan

2019. április 27.
szombat

hamarosan

2019. április 28.
vasárnap

Hamarosan

Általános információk

PápaiAgrárExpo

2019. április 26-28.

Pápa, Városi Sportcsarnok

Pápa és Pápa járási lakosoknak: 500 Ft
Felnőtt napijegy: 1000 Ft
Gyermek (0-14): ingyenes

Jegyek a helyszínen válthatók.

Városi Sportcsarnok, Pápa, Várkert utca 4.

Tájékoztatjuk a Pápai Agrár Expora látogatókat, hogy a városból az expo helyszíne az 5-ös és 13-as helyi járatokkal közelíthető meg.

INFORMÁCIÓ

papaiagrarexpo@nak.hu

Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-18:00
Vasárnap: 9:00-17:00

Médiapartnerek

Hamarosan

Támogatók

® PÁPAI AGRÁREXPO 2017-2019 - Minden jog fenntartva.

Készítette: CREATIC ONLINE Kft.